Sucursale teritoriale ASFOR

LISTA MEMBRILOR CONSILIULUI DIRECTOR – ASFOR LA DATA 14.09.2016

Sucursala, CD ASFOR, Consilier Birou teritorial

SUC.Suceava – (jud.Suceava + Botoșani), Arion ConstantinVicepreședinte – 0744509597 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Muscă Ciprian consilier- 0749124526 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Suceava, str. Vasile Bumbac nr. 14

Suc.Vâlcea – Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea Barbu Nicolae – Vicepreședinte – 0744502851 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Poșircă Gheorghe – 0728994717

Păun Vasile - 0747065331 Râmnicu Vâlcea, str. Liviu Rebreanu nr. 17

Târgu Jiu, str. Lotrului nr. 13

Curtea de Argeș, Str. Cuza Vodă nr. 131

Neamț – Neamț + Iași Bălănescu Cristian – Vicepreședinte – 0744697221 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Zlăvoc Cristian – 0745619107 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Piatra Neamț, Blvd. Dacia nr. 20 bloc 16 sc. A ap. 14

Brașov – Brașov, Covasna Harghita Frunză Daniel – Vicepreședinte – 0744347629 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Borza Iulian – 0723999880 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Brașov, str. Mihail Kogălniceanu nr. 14 -20, etaj 1

Caraș – Caraș + Hunedoara Onescu Mihai – Vicepreședinte - 0720557322 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Maramureș – Maramureș + Satu Mare Coman Vasile – Membru – 0744648679 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Mureșan Emil – 0745112863 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Baia Mare, str. Școlii nr. 4, birou 4

Bacău – ( jud.Bacău + Vaslui) Coșa Ioan – Membru – 0744780535 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Constantin Petru –consilier- 0724076034 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Bacău, str. Mihai Viteazu nr. 8, etaj 1,

Cluj, Bistrița – Bistrița + Cluj + Sălaj Iugan Octavian – Membru – 0724023552 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Tat Gheorghe – 0748262120 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Rațiu Alexandru – 0745822808 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Bistrița, str. Petre Ispirescu, nr. 15 A, etaj 3

Jibou, str. Avram Iancu nr. 41, bloc 14, ap. 4

Prahova – Prahova + Dâmbovița Ilioiu Ion – Membru – 0745056121 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Barba Constantin – 0725933787 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza București, Șos. Pipera nr. 46F

Buzău – Buzău + Brăila + Tulcea + Vrancea+Galati Mihalcea Eduard Florin – Membru – 0762672400 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Mărgineanu Viorel – 0745773811 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Buzău, Blvd. Unirii nr. 303, camera 16

București - Constanța + Călărași + Giurgiu + Ialomița + Ilfov + Teleorman Preda Paris – Membru – 0730700853 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Barba Constantin – 0725933787 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza București, Șos. Pipera nr. 46F

Sibiu – Alba + Mureș + Sibiu Radu Dumitru – Membru – 0720359259 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Radu Dumitru - 0720359259 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Sibiu, str. Arhivelor, nr. 2

De Vest – Arad + Bihor + Timiș Mogoș Viorel – Membru – 0744646967 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Mogoș Viorel – 0744646967 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Arad, Str. Gheorghe Popa de la Teiuș nr. 5

Prahova Stoica Constantin – Membru – 0722314161 – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Suceava Vornicel Tudor – Membru – 0730633312 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Suceava Muscă Ciprian – Membru – 0749124526 - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare (Miercuri, 01 Martie 2017 12:28)

Sucursalele ASFOR

La data de 10.02.2016 Asociatia Forestierilor din Romania totaliza un numar de 12 sucursale cu 1130 de membri.

Ultima actualizare (Duminică, 16 Octombrie 2016 14:57)

Citeşte mai mult...